Συστατικά
· 8 βρασμένα άσπρα λουκάνικα (Weißwürste)
· 1 πιπεριά πράσινη
· 1 πιπεριά κόκκινη
· 1 πιπεριά πορτοκαλί
· 2 μεγάλα κρεμμύδια
Για τη μαρινάδα
· 3 κουτ. σούπας μπύρα
· 1 κουτ. τσ. χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
· 1 κουτ. τσ. μουστάρδα (σπόρους)
· 1 κουτ. τσ. αλάτι αρωματισμένο με αρωματικά
· 1 κουτ. σούπας. γλυκιά μουστάρδα
· 1 κουτ. τσ. πάπρικα
· λίγο μαϊντανό
Οδηγίες
1. Κόβουμε τα λουκάνικα ροδέλες του 2 εκ. και τα βάζουμε στην μαρινάδα για 2 ώρες.
2. Κόβουμε σε ανάλογο μέγεθος με τις ροδέλες από τα λουκάνικα τις πιπεριές και τα κρεμμύδια.
3. Μετά περνάμε σε ξυλάκια για σουβλάκια εναλλάξ κρεμμύδια, λουκάνικο, πιπεριά, κρεμμύδια...
4. Τα ψήνουμε για 10 λεπτάκια στα κάρβουνα ή σε προθερμασμένο φούρνο στο γκριλ.