1/12/10

Σε ξένα χέρια η Eurocypria;



Ισραηλινοί στρατηγικοί επενδυτές και Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες εξέφρασαν ενδιαφέρον να


 αναλάβουν τη Γιουροσύπρια και να τη διασώσουν.Ο εκκαθαριστής Κρις Ιακωβίδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η Γιουροσύπρια θα βγει από το καθεστώς της εκκαθάρισης.
Τις επόμενες τρεις με τέσσερις ημέρες, είπε, θα συναντηθεί με τους Ισραηλινούς στρατηγικούς επενδυτές και εάν όλα πάνε καλά τότε θα τερματιστεί η διαδικασία διάλυσης της εταιρείας.Εάν,πρόσθεσε, δεν ευοδωθούν οι διαπραγματεύσεις, τότε θα προχωρήσει η εκκαθάριση.
Ο κύριος Ιακωβίδης ανέφερε ότι το ενδιαφέρον, που επιδεικνύουν Ρώσοι τουριστικοί πράκτορες για τη Γιουροσύπρια, πηγάζει από το γεγονός ότι το κόστος μεταφοράς τουριστών με άλλες αεροπορικές εταιρείες είναι σημαντικά πιο ψηλό.
Στο μεταξύ όλοι οι εργαζόμενοι, εκτός από δέκα, θα λάβουν επιστολές τερματισμού των υπηρεσιών τους. Οι δέκα θα παραμείνουν εν ενεργεία ώστε να διατηρηθεί το σημερινό καθεστώς της Γιουροσύπρια τις επόμενες εβδομάδες.
Ο πρόεδρος των πιλότων της Γιουροσύπρια Ανδρέας Καλός σε δηλώσεις του ανέφερε ότι μέρος του προσωπικού της εταιρείας είναι έτοιμο να συμβάλει οικονομικά στη διάσωση της.