17/10/10

Συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι με πετιμέζι, κάστανα και στριφτούδι


Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι για μαγειρευτό κομμένο σε μικρά κομμάτια
100
gr πετιμέζι
100
gr κάστανα ολόκληρα καθαρισμένα
3 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι
20
gr θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
1κιλό στριφτούδι
 
Εκτέλεση:



Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχάρι και τα κάστανα.Στη συνέχεια προσθέτουμε το πετιμέζι, τις ντομάτες, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό και βράζουμε για 1 ώρα.

*Το στριφτούδι είναι
 ζυμαρικό. Το βράζουμε όσο μας αρέσει και το σερβίρουμε με το μοσχάρι μας.