Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι για μαγειρευτό κομμένο σε μικρά κομμάτια
100gr πετιμέζι
100gr κάστανα ολόκληρα καθαρισμένα
3 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι
20gr θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
1κιλό στριφτούδι
1 κιλό μοσχάρι για μαγειρευτό κομμένο σε μικρά κομμάτια
100gr πετιμέζι
100gr κάστανα ολόκληρα καθαρισμένα
3 φρέσκιες ντομάτες ψιλοκομμένες
1 ξερό κρεμμύδι
20gr θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
1κιλό στριφτούδι
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το μοσχάρι και τα κάστανα.Στη συνέχεια προσθέτουμε το πετιμέζι, τις ντομάτες, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό και βράζουμε για 1 ώρα.
*Το στριφτούδι είναι ζυμαρικό. Το βράζουμε όσο μας αρέσει και το σερβίρουμε με το μοσχάρι μας.
*Το στριφτούδι είναι ζυμαρικό. Το βράζουμε όσο μας αρέσει και το σερβίρουμε με το μοσχάρι μας.
Πηγή: http://www.protagon.gr